MediYoga – kurs

Sterk, rolig og fokusert.

Vi lever i en tid med store forandringer i omgivelsene, både i det nære, som økte priser på mat, strøm og drivstoff og i det store, med krig i Europa. Hvordan lader du deg påvirke av det? Lenges du etter å beholde den indre ro og holde flow i energien for å unngå å bli «sittende fast»?

Yoga er en fabelaktig verktøyskasse for å beherske utfordringer og for å finne veien til deg selv og dine indre kvaliteter. Du vil lettere kunne ha et smil om munnen.

På yogamatten/stolen møter du deg selv, relasjonen til deg selv og dine omgivelser. Det betyr også at måten du møter deg selv på og beslutninger du tar på yogamatten/stolen har en direkte overføringsverdi til din hverdag. Du vil bli oppmerksom på dine sterke sider og områder hvor du trenger å sette grenser eller hvor du skal utvide deg.

Med oppmerksomhet og nærvær praktiserer vi myke øvelser for å sirkulere energien. Vi puster lange, dype åndedrag og vender oppmerksomheten innover i meditasjon. Når vi oppnår indre ro kan vi bedre lytte til våre behov og hjertets ønsker og vi kan lettere få de resultater i livet som vi ønsker.

Programmet er lagt opp slik at det er mulig både å sitte på gulvet og å sitte på stol.

Jeg har laget en kort video med enkle øvelser som demonstrerer noen Mediyogaøvelser. Videoen finner du her

Hvert yogaprogram inneholder pusteøvelser, myke fysiske øvelser, avspenning/hvile og meditasjon.

Kursstart: Mandag 29. august 2022 kl. 18-19.30

Kursdeltakere kan delta både fysisk eller hjemme.  Undervisningen vil bli sent live via Facebook. Alle kursdeltakere vil få tilgang til en lukket FB-gruppe. Gruppen vil være åpen hele kursperioden. slik at du kan praktisere så mye du vil for samme pris.

Praktisk informasjon Tomter Idrettshus, Tomter kl 18.30-20, 14 ganger, kr. 2800,- Betaling på Vipps 93069274 eller konto: 9722.23.64152

NB: Ingen undervisning i uke 41. Bindende påmelding.

Påmelding: Jeg trenger ditt navn, din adresse, e-mailadresse og tlf.

Mail: eva@braveheart.no        Tlf: 930 69 274.

Konto: 9722.23.64152. Merk betalingen med navn.