Spørsmål om MediYoga

Hva er Medisinsk yoga – MediYoga? MediYoga er en myk og oppmerksom yoga med pusteøvelser, myke bevegelser, avspenning og oppmerksomhetsøvelser. MediYoga baserer sine øvelsesprogrammer på kunnskap og forskning. MediYoga er annerkjent og vel etablert i norsk helsevesen. Finnes eks. på Oslo Universitetessykehus, Feiringklinikken, Glittreklinikken og Catosenteret.

Hva kan jeg forvente? Du kan forvente å oppnå bedre og dypere pust. I tillegg kan du blant annet få smidig og utholdende muskulatur, bedret fordøyelse og hormonbalanse, et sterkere og mer utholdende nervesystem (høyere stressterskel), balanse mellom høyre og venstre hjerne-halvdel og forbedret søvn. Når yoga utøves regelmessig kan man bli mindre reaktiv (styrt av følelsene). Man blir bedre i stand til å kjenne på hva man har behov for og hvordan man tar best vare på seg selv.

 Jeg er alt for stiv til å gjøre yoga! Alle øvelser utføres alltid med utgangspunkt i individets evne og kapasitet.  I MediYoga kan øvelser utføres liggende, stående og sittende på gulvet eller på en stol.

Hva kan MediYoga gi meg som er helt frisk? Er du helt frisk kan MediYoga gi deg økt bevissthet, stabilitet, ro og harmoni.

Jeg er utmattet eller har en kronisk lidelse. Passer det for meg? MediYoga er en yogaform som passer alle mennesker, også for deg med fysiske eller psykiske begrensninger. Er du utmattet eller har en kronisk sykdom kan du fint delta i alle øvelser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *